Travni tepih –

Želite čez noč postati ponosni lastnik lepe trate okoli hiše, parkirišča ali vašega podjetja? Lahko vam pomagamo. V podjetju Skerca vam hitro in strokovno položimo travni tepih. Teren pregledamo, sestavimo ponudbo in kasneje profesionalo opravimo storitev za katero ste se odločili. Travni tepih lahko položimo od spomladi do pozne jeseni. S hitrim učinkom ozelenitve okolice bodo sosedje zavistni, vi pa ponosni na vašo zelenico. Lepa trava in urejen vrt je znak skrbnega lastnika, ki da nekaj na kvaliteto življenja.

Polaganje travne ruše za čudovito zeleno okolico

Ste si vedno želeli lepo okolico in čudovit vrt, kjer bi se lahko popolnoma sprostili in naužili svežega zraka? Imate težave s sejanjem trave? Ste vedeli, da lahko v izjemno kratkem času pust in rjav vrt spremenite v čudovito zeleno površino? Tako je! Travna ruša je sodobna rešitev za vse tiste, ki si želite čudovito okolico na način, da se izognete občutljivim fazam sejanja trave.

Polaganje trave korak po koraku

Vse je odvisno od velikosti vrta oziroma površin okoli zgradbe, vendar v večini primerov je lahko izjemen izgled okolice viden že v enem samem dnevu. Polaganje travne ruše se zdi izjemno preprosto opravilo, vendar ni, Polaganje trave mora biti opravljeno profesionalno. Upoštevati je potrebno, da je izjemno pomembna sama predpriprava zemljišča. Ključnega pomena je prekopana površina in izpeljana drenaža za odtekanje odvečne vode.

Za doseganje najboljših rezultatov je pomembno, da so odstranjene vse morebitne korenine, kamenje in velike grude zemlje. Svetujemo vam, da celotno delo prepustite strokovnjakom za polaganje travne ruše, ki bodo delo izpeljali profesionalno, hitro in natančno na podlagi številnih izkušenj ter seveda potrebnih znanj.

Travna preproga dandanes predstavlja nahitrejši način za zelen vrt, parkov in ponuja prijeten izgled. Zelo zanimivo je dejstvo, da se lahko pusta pokrajina v zelo kratkem času spremeni v sproščujočo okolico.

 

Travna ruša

Travni tepih

Prednosti travnega tepiha

Polaganje trave poteka nadvse hitro. Pomembno je, da je travna mešanica kvalitetna ter lepega videza. Strokovnjaki za polaganje travne ruše v podjetju Urejanje vrov Skerca vzgajajo kvalitetno travo, ki je estetskega videza.

Prednosti polaganja travne ruše so različne. Svetovanje je del postopka, ki ga v podjetju Urejanje vrtov Skerca opravijo profesionalno. Trava, ki jo v podružnici vzgajajo za vas:
  je odpornejša na sušo in senčne lege
  je izdelana na bazi mivke ne potrebuje dodatne mivke za zračnost korenin
 pred rezanjem je vzgajana 3 leta – zelo močen koreninski sitem
  brez debelolistnih in suholistnih plevelov
  ni pisana je enobarvna
  daljša življenska doba
  odpornejša na uporabo, igro otrok
  odporna na sol
  veliko temnejša od trave vaešega soseda
  če želite res posebno travo je to naša trava Urejanje vrtov Skerca
  bolj gosta trava
  role so natačno strojno rezane
  se ne vidijo znaki izrojevanja trave
  z pravilno nego trave garancija 1 leto

Številni ljudje se sprašujejo, kaj je boljše. Vsekakor ima vse svoje prednosti in slabosti, vendar pa je splošno znano, da je travni tepih prava rešitev za čudovito zeleno okolico. Zakaj?

Travna ruša namreč nudi takojšnjo ozelenitev vrta in precej manjše potrebe po vzdrževanju. Po sejanju trave morate biti pozorni na vremenske pogoje ter živali, ki jedo semena. Strošek je sicer večji pri polaganju travnega tepiha, vendar popolnoma zanemarljiv v primerjavi s številnimi prednostmi čudovite travne površine.

Zagotovite si kvaliteto!

Urejanje vrtov Skerca je zagotovo pravi naslov za vse tiste, ki si želite ustvariti lastno oazo in uživati v zeleni okolico. Strokovnjaki bodo vašo okolico spremenili v kraj, kamor se boste iz dneva v dan radi vračali in nabirali energijo.

Sejanje trave

Polaganje travne ruše