Podjetje SKERCA

Zaradi ljubezni do rastlin in lepega okolja, sem že od nekdaj rad urejal okolico domačih hiš. Čez čas sem se z željo po novem izzivu, kreativno lotil tudi vrtov svojih sosedov, prijateljev, znancev. Vedno sem si želel, da bi bila moja služba nekako povezana z mojim konjičkom – vrtnarstvom. Tako je torej nastala ideja o lastnem podjetju z glavno dejavnostjo urejanja okolja.
Študiral sem na strojni fakulteti vendar sem se zaradi velike ljubezni do rastlin in estetskega občutka do okolice, preusmeril v vrtnarstvo in hitro osvojil osnove dela z rastlinami. Ker pa so v mojem delu zelo pomembna inovativnost, sveže ideje in stik z okoljem znanje dan za dnem nadgrajujem in dopolnjujem.

Podjetje zaposluje dva redno zaposlena delavca, ob sezonskih konicah pa poiščemo še dodatno pomoč. Dobro sodelujemo tudi z drugimi vrtnarji in si tako medsebojno pomagamo.

Že od samega začetka sodelujemo z dobavitelji, ki proizvajajo oziroma uvažajo le kvalitetna vrtnarska sredstva, pripomočke ter materiale. Poudarek je vedno na kvaliteti rastlin, saj je nesmiselno saditi in urejati okolico z rastlinami, ki niso prilagojene našim rastnim pogojem. Velikokrat se dogaja, da konkurenčna podjetja ne dajo toliko na kvaliteto, zato so njihove storitve morda ugodnejše, vendar velikokrat tudi zelo kratkotrajne.

2008
Ustanovitev podjetja
2012
Reorganizacija podjetja
2016
Zelena prestolnica

Ekipa Skerca

placeholder_360x240

Tom Tomaž Starc

Direktor
placeholder_360x240

Miha Masle

Vrtnar

Zaposlitev pri Skerca

Podjetje Skerca v svoje vrste vabi nove sodelavce, ki si želijo delati v dinamičnem, kreativnem, mladem in ambicioznem timu.

 

Ponujamo:
 redno delovno razmerje s 3-mesečnim poskusnim delom,
 možnost osebnega in profesionalnega razvoja,
 dobro stimulativno nagrajevanje.

Preberi več

+ Zadovolnjih strank
% Garancija na zadovoljstvo
m2 Urejenih vrtov
+ Let vrtnarskih izkušenj